En introduktion og stort velkomst til min blog

Hej derude – og tak fordi du kigger med!

Mit navn er Mads Obel, jeg er 37 år og førtidspensionist. Jeg har erfaring med grafisk design, markedsføring og branding igennem mange år hos forskellige store bureauer. Derfor har jeg også mødt en masse spændende mennesker, der her efter min sygdom har opfordret mig til at starte denne her blog. Det vil jeg gøre, og efter at have været en hård tid igennem, vil jeg nu også blogge om de ting, jeg mener gør livet til noget specielt.

Det skal dog ikke være SÅ dybt – det skal nemlig handle mest om nørderi som mit tidligere virke som Art Director har ført mig til, så hold fast!

Jeg garanterer at det nok skal blive rigtig spændende, og at vi skal få det godt sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *