Hold dine Google Adwords annoncer ved lige

Når du først har fået sat dine første Google Adwords kampagner op, er det vigtigt at du fremadrettet hele tiden holder dem ved lige og forsøger at optimere, der hvor du kan.

Derfor kan man aldrig sige, at man nu er færdig med Google Adwords, da der hele tiden er plads til forbedring og mulighed for at optimere på forskellige faktorer. Samtidig er det sjovt, at kunne se en udvikling og forbedring måned for måned og finde frem til, hvad der virker bedst.

Det der virker bedst i din branche, vil nødvendigvis ikke virke på samme måde i en anden branche, da folk agere forskelligt afhængig af, hvilken branche der er tale om.

Optimér dine annoncer

Det første område hvorpå du kan optimere, er på dine annoncer. De fleste vælger at sætte flere annoncer op til en annoncegruppe, hvor de forskellige annoncer så jævnligt roterer, for at finde frem til den annonce, der performer bedst. Det bør du også gøre med dine annoncer.

Dermed vil du kunne udpege en vinder og beholde den annonce og sætte de resterende på pause. Herefter kan du nu lave nye annoncer, som du herved tester op i mod din vinder for at finde frem til den annonce, der nu er den bedste.

Det er en vigtig måde hele tiden, at optimere dine annoncer på og finde frem til, hvad der virker bedst. Der er dog vigtigt, at annoncerne får tid til at rotere rundt i omkring en måneds tid eller længere tid, så du er sikker på, at resultaterne igen har normaliseret sig.

Derfor er dette ikke noget du skal gøre dag for dag, men snarere en gang om måneden fremadrettet. Det vil forhåbentlig resultere i flere og flere konverteringer som månederne går, i det at du hele tiden formår og optimere dine annoncer bedre og bedre.

Optimér til mobil

Hvis du har valgt at vise din annoncer på alle enheder, bør du i høj grad finde ud af, hvorvidt dine kampagner præsterer bedre på mobil end på en computer eller omvendt. Det vil være dumt, at betale annoncekroner for kampagner på den ene enhed, hvis den alligevel konverterer dårligt og ikke gavner din forretning.

Finder du eksempelvis ud af at din ”pris pr. konverteret klik”, er alt for høj i forhold til din profit på mobile enheder, kan du med fordel vælge at mobiloptimere din landingsside.

Det er stadig ikke alle hjemmesider i dag, der er mobiloptimeret, men i og med at flere og flere surfer rundt og bruger deres mobiltelefon til at gå på internettet med, bør alle i dag have deres hjemmeside mobiloptimeret.

Du kan også vælge, at sænke dine bud på mobiltelefoner, således at din annonceudgift bliver mindre, hvilket dog også kan resultere i, at din synlighed kan blive mindre på mobilenheder, hvis dit bud er for lavt sat og andre overtager din plads i kampen om, at nå ud til forbrugerne.

Hvis du overvejer at lære en masse mere om hvordan du styrer Google AdWords som en professionel – så kan et kursus være vejen frem for dig. Se en liste og finde det Google AdWords kursus på dansk du skal deltage i.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *