Hotelbookning

I forgårs skulle jeg bestille værelse på et hotel i Uruguay, som jeg skal til på sommerferie sammen med min kone. Uruguay er et meget spændende land med en rig kulturarv – jo jeg glæder mig rigtigt. Vi lader vores hun Olfert blive hjemme, han er endnu ikke gammel nok til at tage med på ferie, så vi har fået en hundesitter.

 

Men tilbage til historien. Jeg sad og skulle bestille hotel. Jeg havde et særligt i tankerne jeg havde set i en reklame for år tilbage. Jeg søgte efter det på google, og vupti, straks dukkede hjemmesiden op. Det er så fantastisk med google. Jeg husker da mine forældre skulle af sted til Kreta da jeg var 15 år gammel. Jeg husker hvordan de kiggede den ene rejsebog efter den anden, før de langt om længe blev enige om et hotel, som de fik booket via et rejsebureau.

 

Og her sad jeg med google. Jeg trykkede ind på hjemmesiden og regnede med at blive positivt overrasket men nej. I stedet mødte et forfærdeligt syn mig. Hjemmesiden lignede noget fra midten af 00’erne, og den var fuldstændig uresponsiv. Jeg prøvede og prøvede at bestille et værelse, men jeg kunne simpelthen ikke finde rundt på hjemmesiden. Det hjalp heller ikke at den så utroværdig ud grundet dens forældede design. Til sidst tænkte jeg. ”Så skidt! – Så ringer jeg!”. Jeg satte kursen efter kontaktsiden, men der var ingen at finde. Efter en times søgen fandt jeg den begravet under hvad der virkede som 100 undersider. Telefonnummeret var ikke længere i brug.

 

På det tidspunkt gav jeg simpelthen op. Jeg håber at jeg aldrig skal have mere at gøre med hjemmesider som den. Jeg fandt kort efter et andet hotel med en funktionel hjemmeside og ser frem til ferien.

 

Denne lille historie viser virkelig vigtigheden af at have en ordentlig hjemmeside. Det har jeg skrevet om på bloggen før. Jeg kan ikke forstå at man gider miste kunder på noget der er så let at lave ordentligt ved at konsultere et webbureau.

 

Jeg håber at mit lille udbrud har været underholdende, det var i hvert fald underholdende nok at skrive om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *